Een mooie processie met een reukje aan

Gepubliceerd op 28 juli 2024 om 11:38

Op zaterdag 27 juli tekende de Koninklijke Harmonie Crescendo present voor de jaarlijkse processie van Attenrode. Ook dit jaar konden we rekenen op de zeer gewaardeerde steun van enkele Mini's.

Mooi uitgedost en fris geknipt stonden ze ons op te wachten aan de St-Andreaskerk van waaruit de processie op gang werd getrokken.

Aangekomen aan de feesttent was er na de inspanning wat tijd voor de welverdiende ontspanning. Dit leverde een van hen een zakje met een verdachte inhoud op!

Toen het stilaan tijd was om huiswaarts te keren, namen onze drie guitige muzikanten mooi plaats achterin de auto ... Daar werd een korte verdachte stilte al heel snel ingevuld door heel wat hilariteit.

Het gegiechel bleef duren, waardoor mijn argwaan al snel werd gewekt en ik de achterbank waarschuwde om in de auto niet te spelen met die stinkbom.

Mijn woorden waren nog niet koud toen er opeens een doffe plop in de auto weerklonk. In enkele seconden tijd werd de auto niet alleen gevuld met een verschrikkelijke stank maar ook met een minutenlange bulderlach van de vijf inzittenden (nu en dan eens afgewisseld met wat kokhalzen).

Kortom, het werd een processie die we niet snel zullen vergeten.

Reactie plaatsen

Reacties

An Reynaerts
3 maanden geleden

Drie sjarels bijeen! Maar wat een pret hebben ze samen gehad! Bedankt voor de uitnodiging en begeleiding onderweg!